Skip to content

Lendo forbrukslån

Lendo hører til blant de mest kjente lånemeglere i Norge og er en del av Schibsted konsernet. Lendo har vært svært aktive i mediene og fått mange kunder, som er fornøyd med produktene de kan tilby. De jobber sammen med en lang rekke banker og finansieringsselskaper og tilbyr blant annet forbrukslån fra Gjensidige Bank, Ikano Bank og Santander Bank. Når du sender inn søknaden din til Lendo vil denne bli formidlet videre til deres samarbeidspartnere for en kredittvurdering. Du vil deretter motta tilbud om lån fra de banker som mener de kan tilby deg et. På denne måten søker du om lån hos helt opp til 12 ulike banker samtidig og dette er med på å skaffe deg et godt grunnlag for å finne det rimeligste lånet. Du slipper å søke hos mange banker på egen hånd, men lar bankene kjempe om deg som kunde i stedet.

Lendo forbrukslån gjør drømmene til virkelighet

Med et forbrukslån kan du gjøre drømmer til virkelighet selv om du ikke har fått spart opp nok penger til de nye møblene du ønsker deg. Eller du kan spare penger ved å innfri kredittkortgjelden og erstatte denne med et forbrukslån til en lavere rente. Nettopp kredittkortgjelden er dyr da renten ofte er på mer enn 25% og helt opp mot 30%. Får du innvilget et forbrukslån til en rente på 16-18%, så blir det en del penger å spare ved å betale ut kredittkortene.

Betingelsene Lendo tilbyr deg

Du kan låne mellom kr 5 000 og opptil kr 500 000.  Hvor lang tid du vil bruke på nedbetalingen avgjør du selv, men maksimalt 12 år. Jo lengre tid du bruker på nedbetalingen, desto dyrere blir lånet på grunn av rentene.  Hvor mye du må betale i rente, kommer an på hvilken kredittscore du får ved kredittvurderingen. Den laveste effektive rente hos Lendo er på ca. 9,6%, men en bør være forberedt på å betale rundt 15%.  Du må også betale et månedlig termingebyr på kr 45 og et gebyr for opprettelse av lånet på kr 900.

Enkel, elektronisk søknadsprosess

Du kan søke om lån hos Lendo på nettsiden deres. Det er noen få krav som må oppfylles for å få en søknad innvilget:

Du må være minst 20 år gammel
Du må fast adresse i Norge
Du må ha en fast inntekt på min. kr. 200 000 per år
Du kan ikke ha registrert noen betalingsanmerkninger
Og du må ha bodd i Norge i min. 3 år eller være norsk statsborger

Kan du oppfylle kravene sender du inn søknaden din og denne vil da bli vurdert av Lendo sine partnere. Innen en time har du mottatt svar og i løpet av et par dager har du mottatt tilbud fra de banker som mener de kan tilby deg lån. Se gjennom tilbudene og finn det som er rimeligst og passer deg best. Du kan enkelt godkjenne lånet med din BankID og så vil lånet bli utbetalt innen en dag eller to.