Skip to content

BB Finans forbrukslån

BB Finans er en nordisk finansieringsinstitusjon som tilbyr lån uten sikkerhet, refinansiering og kredittkort. Det er spesielt deres forbrukslån som er populære på det norske markedet, da du kan søke om usikrede lån på inntil 300 000 kroner. Ja, du leste riktig – det er ikke nødvendig med verken sikkerhet eller pant. Selskapet er en relativt stor aktør i denne bransjen, noe som er en trygghet for deg som kunde, slik at du her kan søke om forbrukslån helt trygt.

Betingelser og vilkår for lånet

BB Finans tilbyr forbrukslån med betingelser og vilkår som vil passe de fleste nordmenn godt. Her kan du søke om lån på størrelser i intervallet 10 000 til 300 000 kroner, noe som er «lavt nok» eller høyt nok for de fleste kunder. Nedbetalingstiden er fleksibel, med 10 år nedbetalingstid på det meste. Vi anbefaler dog at man alltid velger så kort tid som mulig, ettersom lånets totale kostnad da blir mindre.

Men hva med renten? Jo, i snitt ligger effektiv rente på et forbrukslån fra BB Finans på 17,9 prosent. Denne er dog bare et eksempel, og renten fastsettes individuelt når du søker om lånet. Uansett så er et fast etableringsgebyr (990 kroner) og en månedlig termingebyr inkludert i denne prosenten. Søker du sammen med noen (medsøker) så øker sjansene for å få innvilget lånesøknaden, samtidig som betingelsene kan bli bedre på grunn av at økonomien vurderes samlet. Følgelig anbefales dette dersom man har mulighet til det.

Fordeler med forbrukslånet

Det er flere fordeler med BB Finans forbrukslån, der en stor fordel er relatert til selve nedbetalingen. Man kan nemlig velge å ha inntil 2 avdragsfrie måneder hvert eneste år, noe som kan gjøre nedbetalingen litt mer behagelig hvis den økonomiske hverdagen skulle bli litt vanskelig. Utover dette så er det ikke nødvendig å stille med sikkerhet for lånet, noe som er en stor fordel for de fleste. I tillegg er det verdt å nevne at de fleste forbrukslån fra BB Finans utbetales samme dag som man søker om de, altså innen 24 timer.

Søke om lån

Legg inn din søknad om BB Finans forbrukslån på nettsidene til selskapet, og du vil få svart veldig kjapt. Det er også mulig å søke om lånet per telefon, men gjennom nettsidene gjøres det helt klart enklest. Før du søker bør du sjekke om du oppfyller søkekriteriene som selskapet har satt. Det innebærer at du er minst 20 år gammel, at du har fast inntekt og at du ikke har aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger. I tillegg må du bestå en kredittsjekk som gjøres automatisk når du søker om lånet.